Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
S-Carp Spicy Fishmeal Base Mix
3.350 Ft

S-Carp Spicy Fishmeal Base Mix

3.350 Ft
Cikkszám: 1445
Gyártó:

Leírás

Az S-Carp - Spicy Fishmeal Base Mix egy igazán fűszeres-hallisztes kitűnő alap-mix! Köztudott, hogy a fűszeres csaliknak szinte képtelenek ellenállni a pontyok! Sokszor a legkapástalanabb időszakokban is sikerülhet jó eredményeket elérni vele! Az eredeti Haith's Robin Red, (100g/kg) a garnélahús liszt, a csili és fokhagyma őrlemény, és a speciális fűszerkeverék, a májliszt és az előemésztett halliszt fantasztikus íze és illata hihetetlen módon izgatja a halakat! A három fajta halliszt keveréke, kevés madáreledellel, B-10 Complex-szel, és az erősen érezhető fűszerekkel kombinálva egy abszolút fogós alap mixet eredményez. Tavasztól késő őszig "halas-büdös, halas-fűszeres'' aromákkal kombináljuk!
 
Főbb összetevők: Haith's -Robin Red- (100g/kg!), Shrimp meal, PTX, Májliszt, L.T. 94 fish meal, Pre-Digested Fish meal, Sardyne/Anchovy fish meal, Csili powder, eggalbumin, sörélesztő...
 
Figyelem! A mix garantáltan 55%-os halliszt és 10%-os (!) eredeti Robin Red tartalommal rendelkezik! A Mixhez további Robin Red adagolása felesleges!
 
Az S-Carp által gyártott és forgalmazott alap-mixek és bojlik, nem tartalmazzák, a halak számára  nehezen emészthető Kazeint!!

Kiszerelés: 1, 3, 5 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu