Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Gardner Target Fluorocarbon előkezsinór
2.390 Ft

Gardner Target Fluorocarbon előkezsinór

2.390 Ft
Cikkszám: 4445
Gyártó:

Leírás

A Target Specimen Range a Gardner Tackle 2013.-ben debütált, rendkívül innovatív termékcsaládja, amellyel angol cég egy új fejezetet nyitott meg előkezsinórok történetében. A Target Fluorocarbon a család újabb tagja, amely egy hihetetlenül szuper finom, vékony átmérővel rendelkezik. A rendkívül megbízható előkezsinórt kizárólag a finomszerelékes horgászok igényei alapján került kifejlesztésre, de tulajdonságainál fogva azonban megbirkózik még a nagyobb békés halakkal folytatott küzdelmek során is. A hihetetlenül vékony átmérőjéhez elképesztő erő és ellenálló képesség párosul.

Az igen figyelemre méltó, csúcsminőségű 100% fluorocarbon zsinór legnagyobb előnye, hogy a vízben szinte teljesen láthatatlan, mivel a fénytörési mutatja, megegyezik a víz fénytörési mutatójával, így gyakorlatilag a fény nem tükröződik a felületén. Az egyedülálló polimer szerkezet erőt ad a különböző kötési megoldásoknál ezért azok nem fognak törékennyé válni, mint némely konkurens termék esetében. A kiváló süllyedő képességgel rendelkező Target Fluorocarbon óriási előnye még, hogy bármelyik kötési variáció kivitelezhető vele, és segítségével megvalósíthatók a mai modeelőke variációk, amelyeket a ponty egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen tud kifújni. A rendkívül felhasználóbarát előkezsinórral a kötések, csomók nagyon egyszerűen, könnyedén és gyorsan elkészíthetőek.

A Gardner Tackle vezető teszthorgászai ehhez a zseniális termékhez kizárólag a kisebb 8-10-12-es méretű horgokat javasolják. A Feeder, a match és a leheletfinom könnyű pontyozó szereléssel horgászok első számú választása. Használata elengedhetetlen a kristálytiszta vizű tavakon. Elérhető két különböző szakítóértékben, amely a különböző helyzetekre mindig megoldást kínál. (8 lb, 10 lb) méretben, 25 méteres kiszerelésben kapható, amely gazdaságos felhasználást tesz lehetővé. Jelenleg a mai piacon kapható egyik legjobb ár és értek aránnyal rendelkező fluorocarbon előkezsinór.

8lb (3,6kg) 0,25mm
10lb (4,5kg) 0,28mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Árukereső.hu