Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Trakker Layers Sleeping Bag System hálózsák
59.990 Ft
45.990 Ft
Törzsvásárlói kedvezmény: 14.000 Ft 23%

Trakker Layers Sleeping Bag System hálózsák

59.990 Ft
45.990 Ft
Törzsvásárlói kedvezmény: 14.000 Ft 23%
Cikkszám: 5787
Gyártó:

Leírás

A Trakker Layers Sleep System a Trakker Products 2014-ben debütált őszi-téli újdonsága amely a már jól ismert és rendkívül népszerű előd  továbbfejlesztett változata. A egyedi tervezésű, univerzális kényelmi felszerelés a legújabb koncepció alapján készült kétrétegű hálózsák. Tulajdonképpen „kettő az egyben”. Az alsó, rendkívül meleg gyapjú réteg biztosítja a hideg, téli hónapokban a megfelelő és maximális kényelmet, illetve komfort érzetet. A praktikus hálózsák felső része pedig egy sima béléssel ellátott anyagból készült.

A fantasztikus hálózsák az időjárástól függően lehetővé teszi, hogy éppen melyik réteget használjuk. Előnyös tulajdonsága, hogy nincs szükség a rétegek eltávolítására, így minden évszakban használható. Mindkét réteg kiváló minőségű és prémium kategóriás anyaga vízálló és 100%-ban légáteresztő. A nagy teherbírású zipzárak a hálózsák jobb illetve bal oldalán is elhelyezésre kerültek. Igényes kivitelben és már megszokott garantált Trakker minőségben kerül forgalomba. Elmozdulás ellen az egyedi hevederekkel tökéletesen és biztonságosan a tábori ágyhoz rögzíthető.

Természetesen a Layers Sleep System széria tartozéka a hordtáska is. Tökéletesen illeszkedik és kompatibilis a Trakker által forgalmazott Levelite Bed, Levelite ELS, RLX Flat 6-Bed, RLX 6-Leg Bedchair ágyakkal.

Méret: 215cm x 90cm

Súly: 4,75kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Árukereső.hu