Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Termék címkék:
bait tech olaj
Bait Tech Nutty Oil mogyoró olaj
2.990 Ft

Bait Tech Nutty Oil mogyoró olaj

2.990 Ft
Egységár: 5.980,00 Ft/liter
Cikkszám: 6962
Gyártó:

Leírás

Ez az egészen kiváló BAIT-TECH olaj nem más, mint igen értékes tigrismogyoró és földimogyoró olajak pazar és egyedi kombinációja! Illata egészen magával ragadó és nem árt tudni azt is, hogy tisztán természetes attraktorokkal van tele.

Használd etetőanyagokhoz, spod mixekhez vagy pelletekre locsolva! Ez a PVA barát termék sokféle felhasználást tesz számunkra lehetővé!

Zóna tipp: a pontyok mellett, az amurok célzott horgászatában is igen jó hatásfokkal alkalmazhatjuk ezt a terméket. Jellegzetes zamatai nagy csáberővel bírnak a halakra!

Tudtad?

A földimogyoró olajat világossárga szín, hangsúlyos illat és enyhén pörkölt, intenzív íz jellemzi. Karakteres aromája és sokoldalúsága teszi népszerűvé a gasztronómiában. A földimogyoró értékes olaját hideg sajtolással nyerik ki. A földimogyoró olaj jól tűri a magas hőmérsékletet ezért sütéshez-főzéshez alkalmas, de nyers ételeket és salátát is készíthetünk vele. Nehezen avasodik, íze a távol-keleti konyhákhoz passzol. A kozmetikai ipar is előszeretettel használja a földimogyoró olajat, bőrtápláló hatását valamennyi bőrtípuson kifejti.

A földimogyoróolaj fontosabb alkotórészei az olaj- és a linolsavészter, mellettük kis mennyiségben tokoferol (E-vitamin) és gyulladáscsökkentő fitoszterol is található. A földimogyoró olaj bőrtápláló, a bőr szárazságát enyhítő és a bőr rugalmasságát fokozó hatású.

A tigrismogyoró olaj egy teljesen természetes olaj. A teljes szemü tigrismogyoróból nyerik hideg sajtolással. Az elkészítés módja biztosítja, hogy minden természetes érték benne maradjon az olajban. Édeskés íze és magas zsírsav tartalma értékes kiegészítővé teszi.


Kiszerelés: 500 ml
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Árukereső.hu