Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Termék címkék:
icc mérlegelő állvány
ICC Tripod Telescopic Range mérlegelő állvány
37.890 Ft
Menny.:db

ICC Tripod Telescopic Range mérlegelő állvány

37.890 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: ICC10081
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó:

Leírás

Horgászataink során a kifogott hal súlya, valamint mérete fontos szerepet játszik. A mérlegelés kedvelt eszköze a Tripod (három lábú) formájú mérlegelő állvány, hiszen kényelmes és biztos lábakon álló pontot jelent zsákmányunk vizsgálatakor. A teleszkópos kivitelnek köszönhetően teljes mértékben kiélvezhetjük az igazán kényelmes és biztonságos mérlegelés minden előnyét. A széles tartományban állítható lábaknak köszönhetően szinte bármilyen domborzati körülmények között megállja a helyét.

A mérlegelés kényelmét növelve a mérleg szemmagasságba történő beállítása is lehetséges. A mérleget az erre kialakított rozsdamentes kampóba akasztva, majd a mérlegelő bölcsőt a mérlegen kialakított kampóba akasztva stabilan és biztonságosan tudjuk lemérni a kifogott halat. A toldásoknál található belső megoldásnak köszönhetően nedves, sáros idő esetén pakoláskor sem tud összeragadni a toldás. A lábak belső kialakítása szintén az egyszerű használat jegyében született megoldás.

Egy mozdulattal megtekerve kilazítható az adott láb és növelhető vagy csökkenthető a hosszúsága. A kívánt hosszúság elérését követően egy mozdulattal rögzíthető a láb. Teherbírása biztonsággal meghaladja a 80 kilogrammot, amely érték mindenképpen tekintélyparancsoló az ebben a kategóriában fellelhető mérlegelő eszközök között. Optimális, végleges megoldást jelenthet bármilyen tripod megoldással mérlegelhető zsákmány, illetve tárgy súlyvizsgálatára.

 Specifikáció: 

- Hosszúság a lábak összezárt állapotában (szállítási hossz): 115cm
- Hosszúság maximálisan kihúzott lábakkal (függőlegesen, nem szétnyitott állapotban mérve): 206cm
- Pontos súly: 2,7kg
- Maximális terhelhetőség: 100kg
- Vízhatlan tartótáska
 

Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Árukereső.hu