Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

15 százalék kedvezmény vasárnap éjfélig, ezt ne hagyd ki!

Szaküzletünk a hétvégén immár ötödik alkalommal vesz részt kiállítóként a PontyShow-n. A rendezvényt megelőző hetekben - és azóta is -  rengeteg e-mailt, telefonhívást kaptunk amelyben sokan jelezték, hogy egyéb elfoglaltság ill. a nagy távolság miatt nem tudnak részt venni a kiállításon. Nekik szól az alábbi ajánlatunk: Kuponkódos akciónk keretében, november 6-9 között a webáruházunkban megtalálható összes termékre 15 százalékos kedvezményt nyújtunk!

A kedvezmény érvényesítése az alábbi módon történik: a vásárlás végén a pénztárnál a kuponkód mezőbe írd be a WEBKUPON15 kódot, a rendszerünk a kedvezményt automatikusan levonja a végösszegből amelyet a vásárlás végén fog jelezni.

A kedvezmény az akciós termékekre is vonatkozik, ha az akció mértéke kisebb mint 15%, ha pl. egy termék 10 százalékos akcióban van, akkor a kuponnal még 5%-ot ír jóvá a rendszerünk, azaz összesen 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg.

Figyelem a kedvezmény a szállítási költségre nem vonatkozik és kizárólag a november 6. csütörtökön 0 óra és november 9. vasárnap 24 óra között leadott megrendelésekre érvényes!

Használd ki a lehetőséget, rendeld meg kedvenc csalid, felszerelésed most! Figyelem, ilyen alkalom az elkövetkező 1 évben biztosan nem lesz! Mi szóltunk... :-)

CARPMANIA

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek