Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Áprilisban is Zöld Hétfő, két napig ingyen szállítunk!

Ha régóta látogatod weboldalunkat, bizonyára már jól tudod, hogy nálunk minden hónap első hétfője Zöld Hétfő, amikor ingyenesen szállítunk. Ha nemrég csatlakoztál hozzánk akkor itt az ideje, hogy kipróbálj bennünket, hiszen ha április 6-7.-én 7000.- Ft feletti értékben rendelsz, megspóroljuk Neked a szállítási díjat!

Szóval április első hétfőjén ismét Zöld Hétfőt tartunk, amelynek értelmében a 7000.- Ft feletti  rendeléseket ingyenesen szállítjuk. Szokásunkhoz hűen ezt egy nappal megtoldottunk, tehát már a vasárnap leadott megrendeléseket ingyenesen azaz, 0 forint szállítási költségért szállítjuk házhoz!

Ha esetleg nem áll módodban otthonodban átvenni a csomagot, akkor a 540 Pick Pack Pont (Inmedio, Relay boltok, OMV benzinkutak) és a közel 2800 Postahivatal bármelyikében is lehetőséged van a személyes átvételre!

Mi díjazzuk hűségedet! Januártól elindult törzsvásárlói programunk, mostantól 5, 10 vagy akár 15 százalékkal olcsóbban is vásárolhatsz nálunk. Bővebb információ a Törzsvásárlói Program menüpontban.

Ne feledd, termékeink nem csak virtuálisan léteznek (jónéhány webáruházzal ellentétben), a weboldalunkon szereplő termékeket készletről szállítjuk, megrendelés esetén a csomagot néhány napon belül garantáltan kézbe veheted!

Ajánlatunk kizárólag a 2014. április 6. 00 óra és április 7. 24 óra között, a 7000.-Ft feletti értékben leadott  megrendelésekre vonatkozik!

Ne maradj le erről a remek lehetőségről, nézz körül nálunk!

Pontybaráti üdvözlettel: a Carpmania csapata
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek