Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Carplove PontyShow 2011 – Az eddigi legnagyobb

Ebben az évben 3.alkalommal került megrendezésre Magyarország és immár Európa egyik legnagyobb pontyos összejövetele, a PontyShow. A rendezvény helyszínének ezúttal is a modern AutoExpo épülete adott otthon. Már a rendezvény első napján óriási volt az érdeklődés, sőt kifejezetten nagy öröm volt az a tény, hogy rengeteg gyermek és család is kilátogatott a show-ra. A magas látogatottság is jelzi azt, hogy az elmúlt évek során a magyar horgászkultúra jó irányba fejlődik, a sport kedvelői egyre inkább a modern pontyhorgászat felé kötelezik el magukat. 

Nagy öröm, de nem meglepõ számunkra, hogy a fiatalság körében is egyre népszerûbb a sporthorgászat és a hallal való kíméletes bánásmód. Ezért nagy esély van rá, hogy a következõ generáció már egy sporthorgász-pontybarát szemlélettel fog felnõni.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvényen kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták számításukat. Magyarország és a környezõ országok pontybarátainak remek alkalom ez arra, hogy megosszák egymással élményeiket és megbeszéljék jövõ évi terveiket. A szakmai elõadások mellett a standokon is számos érdekes bemutatót prezentáltak a cégek teszthorgászai, és az árukészlet alapos feltérképezése után, akár 50-60%-os kedvezményekkel is találkozhattak a látogatók. Több cég a 2011-es kifutó termékeket hatalmas kedvezménnyel árusította, ami tökéletes volt ahhoz, hogy a jövõ évi pontyos felszereléseket kedvezõbb áron beszerezhessük. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A pontyhorgászat mellett a jövõ évben próbáljuk a rendezvényt bõvíteni, leginkább az általános horgászat témakörével, és különbözõ halfajok horgászatával. (pl.: hagyományos fenekezés, harcsázás)

Egyébiránt a látogatóknak nem kizárólag a vásárlás volt a cél, hiszen a felszerelések szemrevételezése mellett egész napos szórakozásra is lehetõséget nyújtott a rendezvény. A standok látogatása mellette, üdítõen hatottak a színvonalas elõadások (ismert és elismert hazai és külföldi horgászok elõadásában) és a napi többszöri tombolasorsolás. Döme Gábor és Walter Tamás a PontyShow kihagyhatatlan elõadóiként mindig tudnak újat mutatni a magyar finomszerelékes horgászok számára. A tombolán az értékes nyeremények gyorsan gazdára találtak, mindenkinek megadva a nyerés lehetõségét, hiszen szinte minden látogatók a színpad közelében tartózkodott a sorsolásnál. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sõt, hogy még érdekesebb legyen a dolog, a látogatók sorából többször ki tudtunk emelni híres sportolókat, akiknek szintén hobbijává vált a pontyhorgászat, végül a színpadon is segédkeztek a sorsolásnál. Lõw Zsolt (volt válogatott labdarúgó), Kemény Dénes (vízilabda csapatunk szövetségi kapitánya) is szerencsés kézzel nyúlt a merítõhálóba, persze mellettük a PVTV és a Carplove szép lányai is segédkeztek. A szombati napon az elõzetes programon kívül Besenyei Péter mûrepülõ világbajnok is érdekes élménybeszámolót tartott horgászatairól, nagy halairól. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összességében egy nagyon sikeresnek mondható PontyShow-n vagyunk túl, mind a látogatók, mind a kiállítók, mind pedig a programszervezõk részérõl. Köszönetet szeretnénk mondani a PVTV stábjának a rendkívül érdekes játékos vetélkedõért, és a színpadi elõadások zökkenõmentes lebonyolításáért is. Kifejezetten jó partnerre találtunk az IHR csapatában is. Kiss Róbert moderátor fantasztikus hangulatot varázsolt a színpadra és vetélkedõkre egyaránt, a játékosok és a látogatók nagy örömére. Különlegesnek számított, hogy naponta többszöri bejelentkezéssel élõben közvetített a Halzóna csapata, Honyák Gábor vezetésével. Walter Tamás kétszeres egyéni világbajnokunk is meglepõen otthonosan mozgott a bojlis horgászat színpadi elõadásainak fordításánál, annak ellenére, hogy õ a finomabb vonal képviselõje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Az elõadásokra nem csak hazánk horgászai voltak kíváncsiak. Számos határon túli látogató is érkezett, bizonyítva ezzel, hogy a környezõ országokban is nagy sikernek örvend a PontyShow.

A sok jó mellett sajnos negatívumról is be kell számolnunk, de így kerek a történet: a parkolóhelyek száma a magas látogatószám miatt kevésnek bizonyult, ezért úgy döntöttünk, hogy a 4. PontyShow alapfeltétele lesz, hogy a parkolási gondokat maradéktalanul megoldjuk.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Szeretnénk elnézést kérni azoktól, akik a büfé színvonalával, vagy áraival nem voltak megelégedve. Sajnos a szervezõknek nem volt jogosultságuk a büfé üzemeltetéséhez. Kértük, hogy fokozottan ügyeljenek az árakra és a minõségre, de úgy érezzük, hogy ezt teljes mértékben nem sikerült betartaniuk. Ezért a jövõben csak olyan helyszínen kerül megrendezésre a 4. Pontyshow, ahol a büfé színvonalát és árait is garantálni tudjuk.


Az elmúlt három PontyShow tapasztalatából okulva a 4. Carplove Pontyshow minden elemére 100%-os garanciát tudunk nyújtani, hiszen a rendezvény Európa egyik legnagyobb pontyos kiállításává nõtte ki magát.


A PontyShow-ról készült film hamarosan látható lesz a PVTV mûsorán.

Szeretettel várunk mindenkit 2012-ben is a Carplove PontyShow-n.Írta: Csákány Attila

Fotók: Mester Zsolt

 

 

 

 

 

 

A rendezvényen szaküzletünk is képviseltette magát, ezúton is köszönjük minden érdeklõdõnek hogy meglátogatta standunkat!

 

Carpmania Sporthorgász Szaküzlet

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek