Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
CC Moore Ultra Crayfish Essence folyami rák aroma
4.190 Ft

CC Moore Ultra Crayfish Essence folyami rák aroma

4.190 Ft
Cikkszám: 3907
Gyártó:

Leírás

A kiemelkedő múlttal rendelkező CCMoore aromái 2012-ben egy új halas ízvilággal lett gazdagabb, amely nem más, mint a legendás hírű folyami rák. A CC Moore Ultra Crayfish Essence erős és tömény illattal rendelkező folyékony aroma rendkívül hő stabil, tehát a bojlik főzése után is teljes százalékban a csaliban marad. Nem csak az illata, hanem az íze is kiváló. Természetességénél fogva a pontyokra óriási vonzerőt gyakorol.

Használatával a fogási esélyeink jelentősen megnőnek, még a legnehezebb vizeken is. A folyami rákot alkalmazhatjuk önállóan is, de hatása fenomenális, ha együtt használjuk különböző gyümölcsös aromákkal. Így egy olyan különleges és összetett illat jön létre a csali körül, amely a pontyok számára évek óta vonzó, kellemes és jellegzetes. Hatását legjobban a szilva illetve a tőzegáfonya aromák használatával együtt fejti ki. A gyártó által előírt adagolás: max 10ml/kg

Tipp: a használta az erősen halas és kagylós alapmixekhez javasolt. A gyártó szerint kiváló választás lehet, ha az alapmixünk a következő összetevőket tartalmazza: Poultry Protein Meal, Belachan Powder, Bird Foods, Meat Meal, Salmon oil, Talin, Black Pepper oil.

Kiszerelés: 100ml ill. 1 liter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Árukereső.hu