Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Enterprise Tackle Popup Maize terméskukorica
1.190 Ft
Menny.:db

Enterprise Tackle Popup Maize terméskukorica

1.190 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: ET27
Szállítási díj: 1.590 Ft
Gyártó:

Leírás

A nagy felhajtóerővel rendelkező terméskukorica imitáció puha anyagának köszönhetően közvetlenül horogra tűzve, vagy hajszálelőkén is felkínálható. Önmagában lebegtetve is alkalmazható, de egy valódi terméskukorica mellé fűzve kritikusan kiegyensúlyozott csalit készíthetünk. Ellenáll a rákok és a nemkívánatos halfajok (fehérhalak, törpeharcsa) támadásainak, kiállja a hatalmas dobásokat, így a horgász biztos lehet benne, hogy van csali a horgán.

A szemek felhajtóereje eltérhet, de általánosan elmondható, hogy egy szem Pop-up terméskukorica felemel egy 8-as méretű pontyozóhorgot.

TIPP: „Az Enterprise csali imitációk tökéletes kidolgozottsága nagyon fontos szempont. A felhajtóerő, a szín és a méret teszi a terméskukorica imitációt ennyire fogóssá. A sárga szín tónusa annyira tökéletes, hogy általában önmagában, valódi kukorica nélkül használom, hajszálelőkére fűzve. Gyakran kettévágom, így színében és alakjában tökéletesen utánozza a konzervkukoricát. A félbevágott szemeket gyorsabban átjárja az aroma, amely segít horogvégre csalni az etetésen falatozó pontyokat”
Lewis Reed, Gardner Tackle marketing és fejlesztési menedzser

Kiszerelés: 5 db

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2021. 07. 02. -
Igazolt vásárlás
2020. 07. 26. -

Hasonló termékek

Árukereső.hu