Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Garder Covert C-Lok Swivels gyorskapcsos forgó
1.550 Ft
Menny.:db

Garder Covert C-Lok Swivels gyorskapcsos forgó

1.550 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 7947
Szállítási díj: 1.590 Ft
Gyártó:

Leírás

A Garder Covert C-Lok Swivels a Gardner Tackle 2017-ben debütált újdonsága, amely egy extra erős, kimagasló teherbírással rendelkező, gyorscsatlakozóval szerelt „multi funkciós” forgókapocs. A C-Lok Swivels egyik vége hagyományos, míg a másik vége egy nyitott „c” alakú kampós szemmel végződik. Az angol cég neves teszthorgászai elsősorban a Germán Rig előke használatához fejlesztették ki, de kiválóan funkcionál az ólomelhagyós Target Lead Clip rendszerhez is.  A praktikus és nélkülözhetetlen kiegészítő előnye, hogy az utóbbi végszerelék összeállításnál gyors előkecserét és gubancmentes dobásokat biztosít.

További pozitív tulajdonsága, hogy a PVA termékekkel való horgászat megkönnyítésére is jó szolgálatot tehet. Segítségével pillanatok alatt leakaszthatjuk előkénket, és egy fűzőtűvel felhúzhatjuk rá az előre elkészített vízben oldódó csomagot, majd azt visszaakasztva, és ráhelyezve a szilikon hüvelyt, szerelékünk ismét dobásra illetve behúzásra kész. A minden helyzetben megbízható forgó felületét egy matt, kopásálló, csillogásmentes réteggel vonták be, hogy a víz alatt csökkentse a láthatóságot. 12-es méretben kapható!  10 db-os kiszerelésben kerül forgalomba.


Figyelem! A Covert C-Lok Swivels méretéből adódóan kizárólag a Gardner Target Lead Clip (ólomelhagyós) végszerelék rendszerrel és a Gardner Mini Anti-Tangle-val (szilikon hüvely) kompatibilis!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Árukereső.hu