Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
CC Moore Betaine étvágyfokozó
2.090 Ft

CC Moore Betaine étvágyfokozó

2.090 Ft
Cikkszám: 1392
Gyártó:

Leírás

A CC Moore Betain egy természetes, 97%-os tisztaságú étvágyfokozó. Kémiai úton, a cukorrépából vonják ki. A betaint már évek óta használják, elsősorban állati takarmányokban, tápokban, de néhány élelmiszeripari termékben is jelen van. A ponty csalikban az egyik legnépszerűbb és a legrégebb óta használt kristályos, por alapú attraktor. Nem kérdéses, hogy minden csalinak, legyen az etetőanyag, bojli, magok, stick és spod mix hihetetlenül megnöveli a vonzerejét.

A rendkívüli hatékonyságát azonban legjobban a bojli mixekben fejti ki. Bizonyítottan a legjobb étvágyfokozó, amely ma jelenleg a piacon létezik. A csalikban rövid és hosszútávon is egyaránt kifejti hatását. A kiemelkedő vízoldhatósággal rendelkező betain csalogató hatása drámai módon növelhető, ha a fagyasztott csalikat felhasználása előtt jó alaposan megszórjuk vele. Természetessége révén adagolásának felső határa nincs, viszont bizonyítottan 10g/kg-nál többet nincs értelme a csalikhoz tenni.

Tipp: Keverjen a kedvenc bojlimixéhez a betainon kívül Pro-Biotic Yeast Powder-t és Green Lipped Mussel Extract-ot 50-50% arányban. A három étvágyfokozó együttese egyszerűen megdöbbentő.

Tipp: Betaine HNV pelletet permetezd be vízzel, majd szórd be Betaine porral, etess vele és figyeld meg a hatást


Kiszerelés: 50, 250gr ill. 1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Árukereső.hu