Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Fox Black & Orange Joggers melegítő alsó
13.990 Ft
11.490 Ft
Törzsvásárlói kedvezmény: 2.500 Ft 18%

Fox Black & Orange Joggers melegítő alsó

13.990 Ft
11.490 Ft
Törzsvásárlói kedvezmény: 2.500 Ft 18%
Cikkszám: 7439
Gyártó:

Leírás

A Fox Black/Orange Jogger melegítő alsó jellemzői:

Rugalmas összehúzható derékrész
• Cipzáras zsebek
• Rugalmas bokarész
• 20% poliészter, 80% pamut
• Elérhető méretek: S/M/L/XL/XXL/XXXL

Ruhaméret garancia

Szorít a bakancs, bő a thermoruha? A vásárlástól számított 3 napon belül futárszolgálatunk házhoz viszi a cseredarabot, és elhozza tőled a hibás méretet. Mindezt természetesen INGYEN! 

Mivel nincs mód a kiválasztott ruházat felpróbálására, előfordulhat hogy a megrendelt termék szűk vagy túlságosan nagy. Az Express One Hungary futárszolgálattal együttműködve lehetőség van a mérethibás termék akár 1-3 napon belüli cseréjére.

Mi a teendő ebben az esetben?

A termék átvétele után hívd fel ügyfélszolgálatunk telefonszámát 36 30 428 9373 és közöld, hogy milyen méretűre cseréljük ki az elküldött ruhadarabot! Ha van raktáron a kért méret, még aznap becsomagoljuk, és a futárral elküldjük a megadott címre.


Neked nem kell mást tenned, mint a korábban kiszállított ruhadarabot becsomagolni. Amikor másnap megérkezik a futár az új csomaggal, add át neki a dobozt! Így szerencsés esetben akár 1 nap alatt megfordul a két csomag. És mindez úgy történik, hogy ki sem kell lépned a lakásból. Nem kell a postán sorban állni, nem kell feleslegesen mérgelődni, idegeskedni. Cégünk a futárszolgálat költségét ebben az esetben átvállalja!

Fontos!!! Ez a speciális szolgáltatás, csak a termék kézhezvételétől számított 3 napon belül él! Kizárólag sértetlen, eredeti csomagolásába visszahelyezett termékeket van módunkban kicserélni. A csomagcsere szolgáltatás kizárólag mérethibás ruházatnál alkalmazható, nem él egyéb horgászeszközök (bot, orsó, stb.) esetében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Árukereső.hu