Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Cygnet Multi Pod Rod Pod
95.990 Ft

Cygnet Multi Pod Rod Pod

95.990 Ft
Cikkszám: 6271
Gyártó:

Leírás

A Multi Pod a Cygnet Tackle 2015-ben debütált őszi-téli újdonsága, amely a rendkívül népszerű Grand Sniper Supreme S továbbfejlesztett változata. Az egyedi és saját fejlesztésű bottartó állvány  minden körülmény között maximális stabilitást biztosít, amelyet a két középső iker konzolnak köszönhet. Jelenleg a mai piacon kapható, legszélesebb körben állítható rod pod. Különleges kiképzésének köszönhetően bármilyen szögben állítható rendszerű kereszttartóval rendelkezik, ez az úgynevezett Quicklock mechanizmussal valósítható meg, amelyet szintén a nagynevű cég fejlesztése között tartják számon. A hihetetlenül sokoldalú Multi Pod egy életre szóló maximális megbízhatóságot, szilárdságot és tartósságot nyújt.

A hihetetlenül robosztus és strapabíró, de még is pillekönnyű, vékony konstrukció a legjobb minőségű alumíniumból készült. „Cső” vázas szerkezete pórszórt, diszkrét matt fekete felülettel rendelkezik, amely a hosszú évek tartós használata során sem fog elhasználódni. Az igényes, és stílusos kialakítású rod pod teleszkópos első és hátsó lábakkal rendelkezik, amelyek a lábakon elhelyezett, rézmenettel ellátott két kis csavar segítségével állíthatók be a megfelelő hosszúságúra. Ennek óriási előnye, hogy az egyenetlen talajviszonyoknál is tökéletesen használható. Előnye, hogy a lábak terpesztése állítható, és egy pillanat behajthatóak az egyedi zár mechanizmus segítségével. (Quicklock). Hihetetlenül könnyen és gyorsan, szinte percek alatt összeállítható, illetve szétszedhető.

Az állvány hosszúsága természetesen bővíthető a teleszkópos iker konzolok segítségével, így a hosszabb botok elhelyezése sem jelent majd problémát. Az alapból három botos kereszttartóval (Buzz Bar) forgalmazott állványhoz, extraként négy botos Buzz Bar is rendelhető. Magas használati értékét tükrözi, hogy tartozékként 4 db pótláb is a részét képezi.(30cm, 25cm, 60cm, 90cm) Cipzárral ellátott, praktikus kialakítású fekete színű hordtáskában kapható. Az ötletesen megtervezett konstrukció praktikusságát tükrözi, hogy a különböző hosszúságú lábak az állvány bármelyik végén használhatók, mivel a Multi Rod első és hátsó része tökéletesen megegyezik egymással.


Méretei:

Első láb: 30cm (10")

Hátsó láb: 25cm (12")

Első pótláb: 90cm (36")

Hátsó pótláb: 60cm (24")

Lábak átmérője: 19mm

Súly: 5,4kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Árukereső.hu