Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Termék címkék:
bojlis sátor dephin sátor
Delphin Yurta Bivvy sátor
115.150 Ft
103.590 Ft
Törzsvásárlói kedvezmény: 11.560 Ft 10%

Delphin Yurta Bivvy sátor

115.150 Ft
103.590 Ft
Törzsvásárlói kedvezmény: 11.560 Ft 10%
Cikkszám: 6332
Gyártó:

Leírás

A Delphin YURTA sátor minden horgásznak hatalmas teret és menedéket nyújt a hosszú horgásztúrák során. 310 cm szélessége, 390 cm hossza és 180 cm magassága a nagyméretű bivakok királyává emeli. A belsejében 3 kisebb ágy helyezhető el "U" alakban vagy 3 nagyobb párhuzamosan egymás mellett. Alapját masszív csőszerkezet alkotja három fő bordaívvel. Az ívek kölcsönösen a bivak tetején egy vonalban merevítettek. Az elülső két borda oldalsó távtartókkal is rendelkezik. Az elülső részen emellett árnyékoló ív is található. A bejárat feletti árnyékoló 70 cm hosszú! Az árnyékolón 2 db bottartó helyezkedik el. Az árnyékolónak köszönhetően nem ázik be a bivak előtt felejtett lábbeli. Erős vihar esetén megakadályozza, hogy az esőcseppek az ajtó moszkítójára kerüljenek.

Természetesnek számít z áttetsző ablakkal vagy textíliával történő lefedés. Az elülső részen az ajtó mellett két ablak is található, mindkettő moszkító hálóval védett áttetsző ffólia ablakok vagy textília fedés lehetőségével. Az átlátszó ablakok a csomagolás részét képezik, így nem kell semmit külön vásárolnia. A sátor gyors szellőztetéséről sem feledkeztünk meg. Erre a hátsó dupla ablak szolgál, amely moszkító hálóval vagy textíliával fedhető. A sátor kedvezőtlen körülmények között is rendkívül stabil. Mindez a 13 rögzítő elem rendszerének köszönhető. A csomagolás természetesen szilárd és erős csapokat is tartalmaz. A padló ellenálló, rögzítése tépőzár segítségével történik. A sátor könnyebb felállításához a padló megjelelölt bejárattal rendelkezik.

Belül a sátor mennyezetén 3 db horog található, melyek például lámpa felfüggesztésére használhatók. A varratok aláragasztottak és vízállók. A sátorhoz opcionálisan külső burkolat is kapható. Elhelyezésével a napellenző alatt további kb. 40 cm zárt térhez jut hozzá. A burkolat emellett javítja a bivak hőszigetelő tulajdonságait. A Delphin YURTA bivak a legigényesebb horgászok szükségleteihez is maximálisan alkalmazkodik!

Műszaki paraméterek:

Méret (sz x mé x ma): 305 x 385 x 175 cm
Napellenző: 70 cm
Vízoszlop: 5000 mm
Száll. méret: 125 x 30 x 30 cm
Súly: 13,5 kg


A csomag tartalma:

1 db sátor
13 db üthető fejű sátorvas
1 db sátortartó hordtáska

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2019. 12. 16. -
családdal járok vele többnapos túrákra. nem bántam meg. Ajánlom!!

Hasonló termékek

Árukereső.hu