× Tudtad? Termékeinket akár részletre is megvásárolhatod! Bővebb információ az Áruhitel menüpontban.
 
Kategóriák
Gyártók:Elérhető online áruhitel

Olvasóink fogták

Váci Gergely
BotFox Warrior S 12ft 2.75lb, Daiwa Black Widow Stalker 10ft 2lb
Előkezsinór
OrsóNevis Theory 8000, Fox FX9
HorogGardner Dark Mugga
KapásjelzőDelkim
Kedvenc csaliCC Moore
Sátor
Kedvenc víz
FőzsinórGardner Pro
Legnagyobb hal
Hely
Barina
2018-04-14
Súly
6 kg
Deli István
Bot
Előkezsinór
Orsó
Horog
Kapásjelző
Kedvenc csali
Sátor
Kedvenc víz
Főzsinór
Legnagyobb hal
Hely
Derekegyház
2018-04-06
Súly
19,75 kg
Ok

Törzsvásárlói Program

Carpmania Törzsvásárlói Program
Mi díjazzuk hűséges vásárlóinkat!


2014. január 1.-től életbe lép törzsvásárlói programunk az alábbi szabályzattal:

5% kedvezményre jogosult az a vásárlónk aki az előző évben bruttó 100.000. Ft ot meghaladó összegben vásárolt webáruházunkban ill. pécsi szaküzletünkben. A kedvezményt automatikusan adja rendszerünk, az összeg elérése után egy email értesítést követően már az 5 százalékkal csökkentett árakat láthatod a webáruházban.

10% kedvezményre jogosult az a vásárlónk aki az előző évben bruttó 200.000. Ft ot meghaladó összegben vásárolt webáruházunkban ill. pécsi szaküzletünkben. A kedvezményt automatikusan adja rendszerünk, az összeg elérése után egy email értesítést követően ebben az esetben már az 10 százalékkal csökkentett árakat láthatod a webáruházban.

15% kedvezményre jogosult az a vásárlónk aki az előző évben bruttó 500.000. Ft ot meghaladó összegben vásárolt webáruházunkban ill. pécsi szaküzletünkben. A kedvezményt automatikusan adja rendszerünk, az összeg elérése után egy email értesítést követően ekkor már az 15 százalékkal csökkentett árakat láthatod a webáruházban.


 


A kedvezmény addig érvényes amíg a vásárlás összértéke eléri a kedvezményre jogosító értéket az adott évben. Ha például 2014. márciusában éred el az 5 %-os kedvezményt akkor a 2015-ös évben is jogosult leszel erre a kedvezményre.

Amennyiben 2014. októberében már a következő, 10 %-os kedvezményre jogosító összeg felett vásárolsz (bruttó 100.000.- Ft), akkor attól a naptól számított következő év december 31.-ig biztosan a 10 százalékkal csökkentett árakon vásárolhatsz.

Ha vásárlásaid összértéke a következő évben nem éri el a kedvezményhez szükséges összeget, a rendszer az egy kategóriával alacsonyabb kedvezményt fogja számolni.


A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezménnyel vagy akcióval nem vonható össze, de természetesen rendszerünk minden esetben a nagyobb kedvezményt adja! Pl. ha egy termék akciós ára - 15 %-os kedvezményt tartalmaz, akkor a törzsvásárlói kedvezmény ebben az esetben nem érvényesíthető, viszont ha pl. egy orsóra egy adott időszakban 8 % kedvezményt adunk, de 10%-os törzsvásárlónk vagy, akkor természetesen a 10% kedvezményre leszel jogosult.Hogyan vehetsz részt a törzsvásárlói programban?


Carpmaniára való regisztrációddal automatikusan részt veszel a törzsvásárlói rendszerünkben. Vásárlás vagy további nyilatkozat nem szükséges a csatlakozáshoz. A törzsvásárlói program általános résztvételi feltételeit a regisztrációddal automatikusan elfogadod.


Honnan tudom, hogy mekkora kedvezményre vagyok jogosult?

Weboldalunkon a belépést követően a fejlécben lévő saját menü, rendeléseim menüpontban láthatod az összes megrendelésed. Ezek összege adja meg a kedvezményre jogosító alapot.


Egyéb információk:

 
• A kedvezményes árak eléréséhez szükséges összegbe a szállítási költség nem számít bele.

• Törzsvásárlói rendszerünkhöz automatikusan, első vásárlásod alkalmával csatlakozol.

• A kedvezményes árak eléréséhez szükséges összegbe az utánvétes és az áruhiteles megrendelések is beleszámítanak.

• Áruhitelre történő vásárlás esetén az összeg csak a bank finanszírozása után kerül beszámításra.


• Termék visszaküldése esetén a visszaküldött termék összege levonásra kerül a kedvezményre jogosító vásárlások összegéből.

• Különböző vásárlók kedvezményeinek összevonása nem lehetséges, más törzsvásárlóra a kedvezmények nem ruházhatók át.

• a korábbi kedvezmények pl. Carplove tagság, a Törzsvásárlói Program életbe lépésekor megszűnt

• Carpmania törzsvásárlói rendszere határozatlan időtartamú. A Carpmania jogosult bármikor megszüntetni a törzsvásárlói programot, melyről a törzsvásárlók számára értesítést küld.

Utoljára megtekintett termékek

A termék a kosaradba került!
bekerült a kosárba