Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prologic C6 Inspire pontyozó bot

Ár:
89.990 Ft
Gyártó: Prologic
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-09-29

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 19.990 Ft feletti rendelés esetén

Leírás

A Prologic C6 Inspire pontyozó botok jellemzői:

Ezek az ultra karcsú, magas modulusú, sokirányú karbon blankok új szintre emelik a pontyozó botjainkat. Az alacsony gyantatartalmú felépítésnek köszönhetően drámaian lecsökkent a botjaink használat közbeni „fáradása”, ami azt eredményezi, hogy a blank ugyanolyan feszes marad és nem lágyul meg sok évi használat után sem. Példátlan érzékenységet és dobási pontosságot biztosít ez a technológia. A gyors reagálású Toray nanokarbon szálak az egész blankot átszövik, csökkentve az összsúlyt és dobáskor kiváló csillapítást biztosítva. A stílusos, esztergált 1K karbon orsótartó tökéletes összhangot képez az erő, rugalmasság és biztonság közt, a horgász számára a maximális érzékenységet biztosítva. Az ultrakönnyű, 50 mm-es Minima keverőgyűrű is a súlycsökkentést szolgálja (30%-kal könnyebb a standard SIC gyűrűknél), a bot család minden egyes tagjánál megtalálható. Ezek a gyűrűk a lehető legjobb teljesítményt, rugalmasságot és stílust kínálják.

Ezt a botot az extrém nagy dobásokhoz és az európai stílusú pontyfogó versenyhorgászathoz fejlesztettük ki. Nagyon könnyű, ugyanakkor kivételesen erős bot, páratlanul tökéletes egyensúlyban van az erő és az érzékenység tekintetében. A tesztelés során 200 méter fölötti hitelesen lemért távolságokat sikerült elérnünk ezzel a bottal.

• Magas modulusú, sokirányú keresztszövéses karbon technológia

• Gyors reagálású Toray nanokarbon keresztszövéssel

• Szuper karcsú, megerősített toldások a kiemelkedő erőért

• 50 mm-es, ultra könnyű Pacific Bay Minima keverőgyűrű minden modellen

• 16 mm-es gubancolódásmentes spiccgyűrű – szignifikánsan csökkenti a zsinórszakadás esélyét

• 1K karbon esztergált 18 mm-es orsótartó Fuji papucsokkal

• Füstszürke színű kiegészítők fekete tekercseléssel rögzítve

• Lézerrel vágott fém végdugó

• Mindegyik dobósúly kapható magas minőségű parafa vagy végig borított EVA nyéllel

AR – ALL ROUNDER, AZAZ MINDENES A 3 méteres, 3,25 librás modellt a csónakos horgászatra és a kisebb vizekre tervezték. A lágy, érzékeny spicc és középső rész tökéletes egyensúlyt és hajlékonyságot biztosít a nagytestű halak közelről való fárasztásához. A nyéltaghoz közel kezd felkeményedni a bot és a blank kialakítása miatt itt már bőven megtaláljuk a szükséges tartalékokat. A 360 cm-es, 3,25 librás méretet Adam Penning fejlesztette ki és tesztelte, csapatunk nagy részének ez a kedvenc botja. A blankot igazi mindenesnek terveztük és bebizonyosodott, hogy majdnem minden helyzetben nagyon kényelmesen használható. A remek, feszes spicc elegánsan olvad bele a progresszív középső részbe, ahol hatalmas erőtartalékok várnak tettre készen – szükség esetére. A hihetetlenül sokoldalú blank eleget tesz annak az ősrégi elvárásnak, hogy legyen otthon egyidejűleg a rövid távú horgászatnál és amikor akár 113 grammos ólmokat kell a lehető legnagyobb távolságra röpíteni.

XD – EXTRA DISTANCE, AZAZ A TÁVDOBÁS MŰVÉSZETE A 360 cm-es, 3,5 librás bot otthon van a közepestől az egészen nagy vizekig. A spiccrész nagyon rugalmas akcióval rendelkezik, amelyik lehetővé teszi a rövid zsinóron való fárasztást, halvesztés nélkül. A nyél felé haladva, a gyors reagálású Nanokarbon szálaknak köszönhetően nagyon felkeményedik, tökéletessé téve a botot a PVA zsákos horgászatra is. Ezzel a bottal erőlködés nélkül lehetővé válik a 200 méter körüli dobások elérése is! A 390 cm-es, 3,75 librás botunk az igazi távdobó gépezet. Az ultra gyors akció és a speciális karbonszál technológia által a nagy távolságok elérése könnyed gyakorlattá válik. 

Modell Hossz Tesztgörbe Akció Tagok Nyél Súly
C6 Inspire 10ft 3.25lb All Round 2 Full Duplon 246g
C6 Inspire 12ft 3.25lb All Round 2 Full Duplon 350g
C6 Inspire 12ft 3.5lb Xtra Distance 2 Full Duplon 354g
C6 Inspire 13ft 3.75lb Xtra Distance 2 Full Duplon 376g
C6 Inspire 12ft 3.5lb Xtra Distance 2 Full Cork 352g
C6 Inspire 13ft 3.75lb Xtra Distance 2 Full Cork 373g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Termék címkék: bojlis bot, pontyozó bot