Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk


Szállítási módok és díjak:

Személyes átvétel üzletünkben:
A megvásárolt termékek a Carpmania Sporthorgász Centrumban Pécs, Mezőszél utca 1/1 szám alatt is átvehetők.


Nyitva tartásunk: 
Hétfőtől Péntekig, 9:00 - 18:00 -ig.
Szombat, 9.00-13.00
Vasárnap: Zárva

Telefon: 36 30 428 9373, 36 20 285 8501  (Hétfő-Péntek: 9-18 óráig)

 

Házhoz szállítás futárszolgálattal GLS:

Cégünk a csomagokat a GLS Hungary futárcég segítségével juttatja el a vásárlóihoz. A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérd a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérhet futárunk! A csomagot otthonodon kívül akár a munkahelyedre is kérheted. A helyszíni fizetés utánvéttel ill. bankkártyával történhet. A futárcég a csomag feladásakor és a küldemény érkezése napján SMS-ben értesíti a megrendelőt.

A futárok rendkívül rugalmasak és segítőkészek. Bárhol, egy előre leegyeztetett helyen és időpontban (nem csak a megadott címen), átadják a csomagot! Ha a futárral nem sikerül a találkozó, akkor a kézbesítő értesítőt hagy mobiltelefonszámával, melyen újabb időpont egyeztethető. Ha valamilyen okból a csomagot nem sikerül kiszállítani, a futár visszaszállítja a GLS depóba. Másnap a küldemény újra kiszállításra kerül. Ha a második kiszállítás is sikertelen, és a futár senkit nem tud elérni, ill. senki nem jelentkezik a csomagért, visszaszállítják a feladónak, jelen esetben a Carpmania Sporthorgász Szaküzlet címére.

A feladás után csomagodról az alábbi telefonszámokon érdeklődhetsz: +36 1 802 0265 Ügyfélszolgálati időszak:7:00-20:00-ig

A szállítás díja: 1000 - 19.990.- Ft ig: 1490.-Ft
19.990.-Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

 

Házhoz szállítás futárszolgálattal Express One:

Cégünk a csomagokat az Express One Hungary futárcég segítségével juttatja el a vásárlóihoz. A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérd a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérhet futárunk! A csomagot otthonodon kívül akár a munkahelyedre is kérheted. A helyszíni fizetés utánvéttel ill. bankkártyával történhet. A futárcég a csomag feladásakor és a küldemény érkezése napján SMS-ben értesíti a megrendelőt.

A futárok rendkívül rugalmasak és segítőkészek. Bárhol, egy előre leegyeztetett helyen és időpontban (nem csak a megadott címen), átadják a csomagot! Ha a futárral nem sikerül a találkozó, akkor a kézbesítő értesítőt hagy mobiltelefonszámával, melyen újabb időpont egyeztethető. Ha valamilyen okból a csomagot nem sikerül kiszállítani, a futár visszaszállítja az Express One depóba. Másnap a küldemény újra kiszállításra kerül. Ha a második kiszállítás is sikertelen, és a senkit nem tud elérni, ill. senki nem jelentkezik a csomagért, visszaszállítják a feladónak, jelen esetben a Carpmania Sporthorgász Szaküzlet címére.

A feladás után csomagodról az alábbi telefonszámokon érdeklődhetsz: +36 1 8 777 400; +36 1 8 777 444

A szállítás díja: 1000 - 19.990.- Ft ig: 1490.-Ft
19.990.-Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

 

Személyes átvétel GLS Átvevőpontban: 

Ha üzletünktől távolabb laksz és a futárt sem tudod otthonodban, vagy munkahelyen napközben fogadni, akkor lehetőséged van arra, hogy a megrendelést az ország 200 településén lévő 550 GLS átvevőpont valamelyikén vedd át. 

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejét. Az online megrendelésnél akár 4 átvevő is megadható. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van. 

 

Személyes átvétel a Postán:

Az ország szinte minden településén lévő Postahivatalba szállítjuk a csomagot, a személyes átvételre 10 napig van lehetőséged.

A szállítás díja: 1000 - 19.990.- Ft ig: 1490.- Ft

19.990.-Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Áruházunk csomagolási díjat NEM számít fel!


 

Készlet állapotok:

Raktáron: A termék megtalálható üzletünkben, így nagy valószínűséggel azonnal szállítható. A szállítási idő általában 1-3 munkanap. A készlet érték csak tájékoztató jellegű, a foglalt készletet is tartalmazza és lehet eltérés a valós készlet és a webshopban kiírt között.

Külső raktáron: A termék jelenleg nincs raktárunkban, de pár munkanap alatt be tudjuk szerezni. A szállítási idő általában 4-8 munkanap. Pontos szállítási határidőről kérjük kérj tájékoztatást ügyfélszolgálatunktól!
 
Rendelésre: A termék jelenleg nincs raktárunkban, de konkrét megrendelés esetén beszerezzük. A szállítási idő általában 7-14 munkanap. A termék elérhetőségét illetően kérjük kérj tájékoztatást ügyfélszolgálatunktól!


Szállítási határidők:
Webáruházunk jelenleg több mint 5000 terméket kínál. A termékek nagy része állandóan van készleten, ám egy kisebb részüket nekünk is csak megrendelésre szállítják. A szállítási idő függ a kiválasztott szállítási módtól, de ha minden rendelt termék raktáron van, akkor a megrendelt termékeket általában 1-5 munkanap alatt ki tudjuk szállítani. Ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti a vásárlót arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válassz.

Figyelem, amennyiben csak bizonyos napon ill. dátumig tudod átvenni a csomagot, pl. a héten péntekig (mert szombaton már horgászol :) ), kérjük a rendelési folyamat során ezt a megjegyzés rovatban jelezd számunkra, hogy kérésedet figyelembe tudjuk venni!