Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési információk

Fizetési módok:

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok állnak rendelkezésedre:

Utánvétel (készpénzzel a futárnak ill. a GLS Átvevő Pontokon és a Postákon (itt a legtöbb esetben bankkártyával is fizethetsz)

Bankkártyás fizetés A bankkártyás fizetést csak a visszaigazolást követően tudod megkezdeni, a visszaigazoló e-mailben kapott linkre kattintva. A tranzakció nem a jelenlegi oldalon valósul meg, hanem a KHB Bank saját rendszerén belül, ahol biztonsággal elvégezheted a tranzakciót. A fizetés a K&H Bank Zrt. által kibocsátott Maestro bankkártya használatával és bármely bank által kibocsátott VISA Electron, illetve dombornyomott Visa, EC/MC, JCB kártyák és internetes kártyák használatával, a bankkártyaadatok megadásával és a "Fizetem" gomb megnyomásával történik. Az oldal csak bekapcsolt (engedélyezett) JavaScript-tel (active scripting) működik! 

Átutalás 
(A megrendelést követő visszaigazolásban egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. )

Cetelem áruhitel Hiteligénylés 5 perc alatt otthonodból, azonnali hitelbírálattal! Bővebb információ az Áruhitel menüpontban