Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > > > >

S-Carp Eggalbumin

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.090 Ft
Gyártó: S-Carp Product

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 19.990 Ft feletti rendelés esetén
Név: Elérhetőség: Ár: Kosárba
S-Carp Eggalbumin 250 g
Raktáron
2.150 Ft
Menny.:dbKosárba
S-Carp Eggalbumin 500 g
Raktáron
4.320 Ft
Menny.:dbKosárba
S-Carp Eggalbumin 800 g
Raktáron
6.860 Ft
Menny.:dbKosárba

Leírás

Az S-Carp Eggalbumin szóró-szárítással előállított, homogenizált tojásfehérje por. Segít a bojlit keményebbé tenni és a főzési időt lerövidíteni. 1 kg por kb. 260 db tojásfehérje szárazanyagának felel meg. Ügyeljünk rá, hogy 5 %-nál semmiképpen ne használjunk belőle többet, mert csökkenti az aromák és étvágygerjesztők kiáramlását a bojliból.

Adagolás: max. 5 %
Fehérje: 90 %
Zsír: 5 %

Kiszerelés: 500 gr ill. 1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek