Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > >

Törzsvásárlói program

Figyelem, a 2019. december 1. előtt megszerzett törzsvásárlói kedvezmények jelenlegi oldalunkon is érvényesek. Az eredeti fogyasztó árak ill. a kedvezménnyel csökkentett árak a belépést követően, a termékoldalon láthatók.

 

Carpmania Törzsvásárlói Program
Mi díjazzuk hűséges vásárlóinkat!


2019. december 1.-től életbe lép megújult törzsvásárlói programunk az alábbi szabályzattal:

5% kedvezményre jogosult az a vásárlónk aki összesen bruttó 100.000. Ft ot meghaladó összegben vásárolt webáruházunkban. A kedvezményt automatikusan adja rendszerünk, az összeg elérése után egy email értesítést követően már az 5 százalékkal csökkentett árakat láthatod a webáruházban.

10% kedvezményre jogosult az a vásárlónk aki összesen bruttó 300.000. Ft ot meghaladó összegben vásárolt webáruházunkban. A kedvezményt automatikusan adja rendszerünk, az összeg elérése után egy email értesítést követően ebben az esetben már az 10 százalékkal csökkentett árakat láthatod a webáruházban.

15% kedvezményre jogosult az a vásárlónk aki összesen bruttó 700.000. Ft ot meghaladó összegben vásárolt webáruházunkban. A kedvezményt automatikusan adja rendszerünk, az összeg elérése után egy email értesítést követően ekkor már az 15 százalékkal csökkentett árakat láthatod a webáruházban.

 

A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezménnyel vagy akcióval nem vonható össze, de természetesen rendszerünk minden esetben a nagyobb kedvezményt adja! Pl. ha egy termék akciós ára - 15 %-os kedvezményt tartalmaz, akkor a törzsvásárlói kedvezmény ebben az esetben nem érvényesíthető, viszont ha pl. egy orsóra egy adott időszakban 8 % kedvezményt adunk, de 10%-os törzsvásárlónk vagy, akkor természetesen a 10% kedvezményre leszel jogosult.


Hogyan vehetsz részt a törzsvásárlói programban?

Carpmaniára való regisztrációddal automatikusan részt veszel a törzsvásárlói rendszerünkben. Vásárlás vagy további nyilatkozat nem szükséges a csatlakozáshoz. A törzsvásárlói program általános részvételi feltételeit a regisztrációddal automatikusan elfogadod. Figyelem, a regisztráció szükséges a törzsvásárlói programban való részvételhez, a regisztráció nélküli vásárlások NEM számítanak bele a kedvezmény eléréshez szükséges összegbe.

Honnan tudom, hogy mekkora kedvezményre vagyok jogosult?

Weboldalunkon a belépést követően a fejlécben lévő saját menü, rendeléseim menüpontban láthatod az összes megrendelésed. Ezek összege adja meg a kedvezményre jogosító alapot.

Egyéb információk:
 
• A kedvezményes árak eléréséhez szükséges összegbe a szállítási költség nem számít bele.

• Törzsvásárlói rendszerünkhöz automatikusan, első vásárlásod alkalmával csatlakozol.

• A kedvezményes árak eléréséhez szükséges összegbe az utánvétes és az áruhiteles megrendelések is beleszámítanak.

• Áruhitelre történő vásárlás esetén az összeg csak a bank finanszírozása után kerül beszámításra.

• Termék visszaküldése esetén a visszaküldött termék összege levonásra kerül a kedvezményre jogosító vásárlások összegéből.

• Különböző vásárlók kedvezményeinek összevonása nem lehetséges, más törzsvásárlóra a kedvezmények nem ruházhatók át.

• Carpmania törzsvásárlói rendszere határozatlan időtartamú. A Carpmania jogosult bármikor megszüntetni a törzsvásárlói programot, melyről a törzsvásárlók számára értesítést küld.