Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Cygnet Tackle őszi újdonságai - egyediség és praktikum

A Cygnet Tackle őszi újdonságai - egyediség és praktikum

 

 

Ám a vállalat export-import managere John Walker nemrégiben a hozzánk címzett levelében rengeteg újdonság érkezéséről számolt be, amelyek a jövő év elején, Január-februártól lesznek majd elérhetők. És most, mintegy kedvcsinálóként három egyedi, praktikus és ötletes eszközről már lehullott a lepel, így ezek már néhány héten belül kaphatók lesznek a partnerboltjainkban is.

A rengeteg fejlesztési munka után John és Matt a vízparton is kamatoztatja tudását

 
Cygnet Camera Adaptor:

A Cygnet Tackle 2013-ban debütált őszi újdonsága a Camera Adaptor, amely egy igazán hasznos segítség a fényképezés során, főleg ha a vízparton egyedül szeretnénk az élményeket megörökíteni. Az okos és rendkívül hasznos menetkonvertáló segítségével a leszúrókhoz, tripod-okhoz tökéletesen elmozdulás ellen, stabilan rögzíthető a fényképezőgép vagy a kamera. Ötletes tervezésénél fogva alkalmas arra, hogy fotó eszközök álló és fekvő helyzetben egyaránt használhatók legyenek. A kiváló minőségű, erős és strapabíró réz konstrukció méreténél fogva a szerelékes doboz legkisebb rekeszében is tárolható.

Cygnet Wideframe Catapult:

A Cygnet Tackle 2013-ban debütált őszi újdonsága a Wideframe Catapult, amely nem más, mint egy etető csúzli. A hihetetlenül erős, strapabíró, de még is ultra könnyű eszköz rendkívül fontos kiegészítő a partközeli etetések kialakítása során. Segítségével gyorsan, szinte pillanatok alatt koncentráltan tudjuk a meghorgászandó helyre juttatni az etetőanyagot. Széles fejkialakításánál fogva minden esetben pontos dobásokat tesz lehetővé. Előnyös tulajdonsága, hogy használatakor a gumi még a leghosszabb kinyúláskor sem fog gubancolódni, ami a legtöbb csúzli hátrányaként felróható. Alkalmas bojli valamint, apró magvak etetésére. Természetesen az etető csúzlihoz külön tartozékként gumi, gumirögzítő és két féle méretű kosár is megvásárolható.


 

Wide Frame Catapult Pouch Medium:

A Wide Frame Catapult Pouch Medium az etető csúzlihoz külön megvásárolható közepes méretű kosár, amely a kisebb „adagok” (néhány szem bojli, minimális mennyiségű aprómag) etetését teszi lehetővé.

Wide Frame Catapult Pouch Large:

A Wide Frame Catapult Pouch Large az etető csúzlihoz külön megvásárolható nagyméretű kosár, amely a nagyobb „adagok” etetését teszi lehetővé.

Wide Frame Catapult Elastic Kit:

A Wide Frame Catapult Elastic Kit az etető csúzlihoz külön megvásárolható tartalék szett, amely 2 db gumit, 2 db kosarat valamint 2 db gumirögzítőt tartalmaz.

Cygnet Prodding Stick:

A Prodding Stick a Cygnet Tackle 2013.-ban debütált őszi újdonsága, amely egy igen hasznos segítség a meghorgászandó helyen található meder valamint a talajviszonyok megfelelő feltérképezésére. Használatával tökéletesen kitapogatható a fenéken található aljzat, legyen szó iszap, kavics, márga, vagy akár agyagos részekről is. Akár még az etetés is érzékelhető vele, így könnyen meggyőződhetünk arról, hogy a halak elfogyasztották-e a felkínált etetőanyagot. Az igényes multifunkcionális eszköz ötletes tervezésénél fogva, még bójának is használható, mivel a végébe csavarható lapos korong helyett egy menetes tüske segítségével könnyedén az aljzatba állítható.

Az erős, strapabíró, de még is könnyű konstrukció magas szilárdságú alumíniumból készült, így egy életre szóló minőséget képvisel. A Prodding Stick teljes hossza 4,5 méter, amely az összecsavarható rudazatokból állítható össze. A diszkrét, porszórt, matt fekete felülettel rendelkező medertapogató rúd ergonomikus kialakítású fogantyúval, pontos menetes illesztésekkel kerül forgalomba. A részét képezi egy praktikus kialakítású, a cég hímzett emblémájával ellátott hordtáska is.

Remélhetőleg a hazai pontyhorgászok között is népszerű lesz majd ez a három új termék, és örömmel fogják használni minden egyes vízparton eltöltött idő után.forrás: Pontycentrum

Tartalomhoz tartozó címkék: Termékbemutatók