Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az SBS Tactical Baits termékeivel bővült kínálatunk!

Szaküzletünk és webáruházunk újabb világmárka termékeivel bővült! Mától az SBS Tactical Bait termékek is online rendelhetők. Szállítás természetesen raktárról, akár másnapra! Az SBS-ről néhány mondatban az alábbiakban olvashatsz:

A világ legtöbb pontyhorgászának ismerősen cseng az SBS név, hiszen ez a cég az elsők között, több mint 30 éve foglalkozik bojlis alapanyagok és késztermékek kikísérletezésével, tökéletesítésével. Az SBS magas minőségű termékeinek és folyamatos termékfejlesztéseinek köszönhetően a csali gyártó cégek meghatározó tagjává nőtte ki magát az évek során. A cég több tulajdonosváltást is megélt, de az SBS fejlődése mindvégig töretlen maradt. Az SBS Tactical Baits tulajdonjoga 2008 decemberében egy magyar cégcsoport kezébe került, melynek vezetője Kovács Zoltán.

 

Mint az SBS termékek egyik legelkötelezettebb híve, 2001 óta ismeri és használja a cég termékeit. 2003 óta az SBS termékek magyarországi forgalmazója. Teszthorgászként és versenyhorgászként is rendkívül eredményes múlttal rendelkezik. Az SBS egyedülálló, világszínvonalú weboldalakkal is rendelkezik, ahol a megszokotthoz képest lényegesen több információ található a forgalomba kerülő termékek tulajdonságairól és felhasználási lehetőségeiről. A cég új irányvonalának megfelelően figyelmet fordít a match, feeder, vagy rakós bottal horgászókra is, ezért egyre több termék jelenik meg az ő kedvükért. Az ebben a katalógusban megjelent termékek is részletes leírással rendelkeznek, a lehető legtöbb információval.

Reméljük, az SBS Tactical Baits legújabb katalógusa elnyeri tetszéseteket és a benne található információk segítségével sikerül eligazodni a csali választás rejtelmes világában.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Termékbemutatók