Leírás
A CC Moore & Co által forgalmazott Laktalbumin a legmagasabb minőséggel rendelkező tejfehérje. A kiemelkedően magas, több mint 88%-os proteintartalmú por alapú adalékanyag két fő összetevőből áll. / laktalbumin, lakto globulin/ Használata elengedhetetlen, ha egy magas tápértékkel rendelkező és gyorsan „bontó” csalit szeretnék készíteni. Kiválóan harmonizál az Acid Casein és a Whey Protein-el. A kiváló vízoldékonysággal rendelkező termékhez, jelentős esszenciális aminosav tartalom párosul, így gyakorlatilag a bojlimixekből kihagyhatatlan. 5-10%-ban alkalmazva a bojli főzési idejét rendkívüli módon lecsökkenti. Adagolásnak felső határa 250g/kg
Tipp: minden esetben tartsa be a gyártó által javasolt adagolási érték felső határát, mert 250g/kg felett a pontyok emésztését nagymértékben megnehezítheti.
Kiszerelés: 500gr
Tipp: minden esetben tartsa be a gyártó által javasolt adagolási érték felső határát, mert 250g/kg felett a pontyok emésztését nagymértékben megnehezítheti.
Kiszerelés: 500gr
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.