Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CC Moore újdonságok - mini popup, stix pellet, új adalékok

A CC Moore 2012 -es új termékeit bemutató sorozatunk újabb részében a mini lebegő bojli mellett egy különleges formájú pelletet, pordippet és néhány új bojlis adalékot ismerhettek meg. rnrnA CC Moore & Co legújabb fejlesztésű, 8mm-es fluo pop-up-ja, amely natúr ízben, viszont vegyes szín összeállításban kapható. Előnye, hogy mivel semleges ízű, ezért a kedvenc arománkkal illetve dippünkkel ízesíthetjük. 

Hellraisers Mini Bitez Pop Up

 

A gyártó cég erre a célra a Hellraisers dippeket és az NS1 Liquid Bootser-t ajánlja. A mini lebegõ bojlinak a jelentõsége elsõsorban a téli, hideg idõszakban, az óriási nyomásnak kitett tavakon, illetve akkor van, ha a pontyok rendkívül és óvatosan táplálkoznak. Elõnye, hogy a felkínálásnál csupán a hajszálelõkét emeli meg, a horog mindvégig a fenéken marad. Így egy nagyon érzékenyen kiegyensúlyozott csalit kapunk eredményül, amely nagyon könnyen és gyorsan a ponty szájába kerül. A hatását fokozhatjuk, ha a horog közvetlen közelében PVA segítségével aprómagokat vagy stick mixet kínálunk fel. A doboz hét féle élénk színû (red, yellow, white, black, pink, orange, gold) és 150 db csalit tartalmaz.

 

 

 

 

Halibut Stix Pellet


A Halibut Stix pellet a CCMoore 2012.-ben debütált fantasztikus, és a maga nemében teljesen egyedülálló terméke. A pellet hatalmas elõnye, hogy nem henger alakú, hanem egy teljesen egyedi formájú, amellyel az óvatos, hosszú kort megélt pontyok, mint csali, még soha nem találkoztak. Formájának köszönhetõen kiváló választás lehet a nagy sodrású folyóvizeken, az egyenetlen meder viszonyoknál, és a töréseken is. A halibut Stix magában hordozza a már jól ismert legendás hírû halibut pellet összes fantasztikus tulajdonságát, kiegészülve egy olyan vízben oldódó húsos- halas-fûszeres ízû és aromájú attractorral amely az összes békés halat szinte azonnal táplálkozásra készteti. Használatával a fogási esélyeink jelentõsen megnõnek, még akár a legnehezebb vizeken is. Mivel kizárólag természetes alapanyagokból készült, ezért a hosszabb távú alkalmazása során sem kelt majd gyanút az óvatos pontyokban. A pellet oldódási ideje több mint 2 órán keresztül tart, miközben szépen és folyamatosan engedi ki magából a fenomenális hatású halcsalogatóanyagokat, akár még a leghidegebb vízhõmérsékletnél is. A rendkívül hatékony rudacskák mérete: 6-8mm X 18mm. A Halibut Stix pelletek nincsenek átfúrva, azonban egy jó minõségû csali fúróval a probléma orvosolható, így akár a hajszálelõkénkre fûzve csaliként is kiváló választásnak bizonyul.

Tipp: a csalogatóhatása fokozható, ha a pelleteket a horgászat elõtt legalább 24-36 órával beáztatjuk a Halibut Stix Liquid-be.

 

 

 

Bait Dusting Catalyst:


A Bait Dusting Catalyst a CCMoore 2012.-ben debütált új terméke, amely tulajdonképpen nem más, mint a horogcsalik csalogatóhatásának növelésre szolgáló por dip. Kizárólag természetes összetevõket tartalmaz, tehát nem olcsó zselatin származékokat, amelyek a silány minõségû por dipek egyik legfõbb ismérve. Kizárólag azért került kifejlesztésre, hogy a kevés idõvel rendelkezõ horgászok is szép eredményeket érjenek el a használatával. Rendkívüli módon, és nagyon rövid idõ alatt kifejti hatását, amelyre a pontyok aktívan reagálnak. Az extra vonzó tulajdonságokkal rendelkezõ adalék tartalmaz többek között májport, garnélarákot, kagyló és tintahal kivonatot, valamint tejfehérjéket. A leghidegebb vízben is 100%-osan oldódik, ezért a téli hónapokban is bátran használható. Természetesen ilyenkor az oldódási ideje jóval tovább tart, mint a melegebb hõmérsékletnél. Vízzel vagy bármely más folyékony összetevõvel érintkezve a csalin egy külsõ, kocsonyás bevonatot képezve a vízbeérkezés után folyamatosan engedni kezdi a halcsalogató anyagokat, miközben azonnal nyomelemeket közvetít, amelyet a pontyok ösztönösen és nagy távolságból is felismernek. Hatásának idõtartalma természetesen több döntõ tényezõtõl is függ, mint pl a vízhõmérséklet, vagy éppen a csalin lévõ por mennyisége.

Tipp: Bátran használja az etetésre kívánt pelletekre és magvakra is, a hatása fenomenális.

 

 

 

Soluble Fish Protein (LO30) - Oldódó Halprotein -  (új verzió)


A Soluble Fish Protein nem más, mint a legendás hírû Marine Amino Compound por alapú változata. Ez a rendkívül vonzó tulajdonságokkal rendelkezõ halprotein kivonat még a leghidegebb vízben is gyorsan és 100%-osan oldódik, ezért a téli hónapokban is bátran használható. Hatása rögtön érvényesül és szinte azonnal nyomelemeket közvetít, amelyet a pontyok ösztönösen már nagy távolságból is felismernek. Mély, élesztõs illata, és jellegzetes, erõsen sós íze a pontyokra óriási hatást gyakorol, és szinte azonnal a táplálék felvételére ösztönzi õket. Az étvágytalan halakat is kapásra ingerli. A Soluble Fish Protein könnyen emészthetõ fehérje és erõteljes enzimforrással rendelkezik, amely magas minõségû aminosav tartalommal párosul. Mivel kizárólag természetes alapanyagokból készült, ezért a hosszabb távú alkalmazása során sem kelt majd gyanút az óvatos pontyokban. Nem kérdéses, hogy minden csalinak, legyen az etetõanyag, bojli, magok, stick és spod mix hihetetlenül megnöveli a vonzerejét. Használatával a fogási esélyeink jelentõsen megnõnek, még a legnehezebb vizeken is. A bojli készítés során adagolásának felsõ határa nincs!

Tipp: kiválóan használható method és stick mixekhez 50g/kg adagolási arányban.

 

 

 

Squid Concentrate:


Ez a rendkívül erõs és tömény koncentrátum a CCMoore 2012-ben debütált terméke, amely nem más, mint a legendás hírû Ultra Squid Essence aroma por változata. A rendkívül erõs és jellegzetes tintahal, polip illata szinte azonnal felismerhetõ. Ez az illat, amitõl hosszú évtizedek óta már rengeteg kapitális ponty csábult el. Nem kérdéses, hogy minden csalinak megnöveli a vonzerejét. Fenomenális hatással bír, ha egy erõteljesen halas-feketeborsos bojlit szeretnék készíteni. Ezzel a tintahalas por koncentrátummal új dimenziók nyílnak meg, hisz olyan egyedi illatot kölcsönöz a csaliknak, amely egyszerûen semmilyen más adalékkal és aromával nem helyettesíthetõ és minden kétséget kizáróan nem másolható le. A gyártó által ajánlott adagolás etetõanyagok, stick és spod mixek, magvak, pelletek esetében 20g/kg, azonban ez a mennyiség bojli mixekbe akár még 50g/kg-ig is növelhetõ a saját egyéni ízlésünk szerint. Kiváló alternatívát kínál a különbözõ fûszeres keverékekhez is.

 

Tipp: Tegyen 20g/kg-ot a Magic Carpet etetõanyaghoz, és hatás megdöbbentõ lesz még a legkapástalanabb napokon is.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Termékbemutatók