Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CC Moore újdonságok - Pop Up bojlik, boosterek

A szigetországi CC Moore az idei szezonra is különleges termékekkel lepte meg a pontyhorgászokat. A rendkívül széles paletta újabb lebegő bojlikkal, locsolókkal, adalékokkal, horogcsalikkal és pelletekkel bővült. Cikksorozatunkban részletesen mutatjuk be a termékeket, elsőként a lebegő bojlik és a hozzávaló locsolók mutatkoznak be: A CC Moore & Co Ltd egy teljesen új Pop-Up szériát dobott piacra a 2012-es évben.  A hét új színnel és ízvilággal rendelkező család rendkívüli érdekessége, hogy kombinált aromatartalommal rendelkezik.

Hihetetlenül érdekes aromakombinációk ezek, melyek aránya természetesen titok a gyár részérõl, de elsõ szaglásra egy-két jellegzetes illat felfedezhetõ bennük. 12-es, 14-es és 10x14-es dumbell méretben kaphatóak. Természetesen minden családnak van saját booster liquidje is.


Critical Edge:


A Critical Edge fantázia névre keresztelt lebegõ bojli, erõteljes és rendkívül fényes, szinte világító fehér színével és a különleges gyümölcsös illatával szinte azonnal kapásra ösztönzi a vizek lakóit, vízhõmérséklettõl függetlenül. Az egyedi, friss gyümölcsöket idézõ illatát a különbözõ esszenciális olajok és aromák keverékének köszönheti. Horgásszunk bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között, a Critical Edge mindig kiváló választásnak bizonyul majd.
Elérhetõ 14 és 12mm-es méretekben, illetve az úgynevezett Dumbell verzióban is. Ennek a mérete 10x14mm.

 

 

 

 

Crucial Deception:


A Crucial Deception fantázia névre keresztelt lebegõ bojli, erõteljes és rendkívül fényes, szinte világító piros színével és a különleges alkoholbázisú gyümölcsös aromákkal, esszenciális olajakkal valamint a különbözõ fûszerkeverékkel szinte azonnal kapásra ösztönzi a vizek lakóit. Szokatlan fûszeres-gyümölcsös illatának a pontyok egyszerûen nem tudnak ellenállni. Az aktív összetevõinek és a szokatlan fûszeres-gyümölcsös illat világának a pontyok egyszerûen képtelenek ellenállni. Egész évben eredményesen használható. Elérhetõ 14 és 12mm-es méretekben, illetve az úgynevezett Dumbell verzióban is. Ennek a mérete 10x14mm.

 

 

 

Fatal Attraction:


A Fatal Attraction fantázia névre keresztelt lebegõ bojli, mint azt a neve is mutatja „végzetes vonzerõt” jelent a pontyok számára. Az erõteljes és rendkívül fényes, szinte világító narancssárga színével és a különleges igen hatékony csokoládé-narancsos aroma kombinációval szinte azonnal kapásra ösztönzi a vizek lakóit. Tartalmaz egy leheletnyi citromsavat is, amely szinte mágnesként vonzza a nagyobb pontyokat. Aktív összetevõi a vízbeérés pillanatában azonnal dolgozni kezdenek. Egész évben eredményesen használható. Elérhetõ 14 és 12mm-es méretekben, illetve az úgynevezett Dumbell verzióban is. Ennek a mérete 10x14mm.

 

 

 

Dark Addiction:


A Dark Addiction fantázia névre keresztelt lebegõ bojli egy rendkívül egyedi fekete színt és egy olyan egyedi, extreme illatot kapott, amelyet eddig még soha nem használtak a horgászatban. A komplex aromák, esszenciális olajok, adalékok, étvágyfokozók és az aktív összetevõi együttesen egy rendkívül erõteljes és szokatlan úgynevezett füstölt pikáns illatot kölcsönöznek a csalinak. A halak, mivel még csak hasonlóval sem találkoztak korábban, az óriásira nõtt és hosszú kort megélt öreg példányokra nézve igazi fegyver. A Dark Addiction szolid fekete színe miatt teljesen beleolvad az iszapos mederfenéken, ahol a kapitális pontyok minden óvatosság nélkül mohón felszippantják. Kiváló választás vízfelszíni horgászat, illetve kendermaggal borított etetésen felkínálva. Egész évben eredményesen használható. Elérhetõ 14 és 12mm-es méretekben, illetve az úgynevezett Dumbell verzióban is. Ennek a mérete 10x14mm.

 

 

 

Optical Illusion:


Az Optical Illusion fantázia névre keresztelt lebegõ bojli az erõteljes és rendkívül fényes, szinte világító rózsaszín színével és különleges alkoholbázisú aromák, esszenciális olajok és a különbözõ fûszerek kombinációjaként óriási hatást gyakorol a pontyokra. A legjobb eredményt akkor érjük el a használatával, ha apró magvakkal borított terülten egy szemet kínálunk fel az etetésen. Kizárólag élelmiszeripari alapanyagokat tartalmaz. Egész évben eredményesen használható. Elérhetõ 14 és 12mm-es méretekben, illetve az úgynevezett Dumbell verzióban is. Ennek a mérete 10x14mm.

 

 

 

Secret Obsession:


A Secret Obsession fantázia névre keresztelt lebegõ bojli, mint az a neve is mutatja „titkos megszállottságot” jelent a pontyok számára. Az új, erõteljes, rendkívül fényes és szinte világító arany színhez a CCmoore legendás hírû körte aromáját keverték, amely háttérillatként egy édes-krémes-tejszínes illatot kapott. A csali kissé extreme illata óriási hatást gyakorol a pontyokra. A fenomenális csali egész évben eredményesen használható. Elérhetõ 14 és 12mm-es méretekben, illetve az úgynevezett Dumbell verzióban is. Ennek a mérete 10x14mm

 

 

 

Silent Assassin:


A Silent Assassin fantázia névre keresztelt lebegõ bojli az erõteljes és rendkívül fényes, szinte világító citromsárga színével és a különleges alkoholbázisú gyümölcsös aromák kombinációjaként különleges hatást gyakorol a pontyokra. Az egyedi, és rendkívül erõs aromák és esszenciális olajok keveréke a friss trópusi gyümölcsök illatát idézi. A Silent Assassin kiválóan alkalmas az úgynevezett Single Hookbaits, azaz egyetlen egy szem csali, etetés nélküli használatához. Egész évben eredményesen használható. Elérhetõ 14 és 12mm-es méretekben, illetve az úgynevezett Dumbell verzióban is. Ennek a mérete 10x14mm.

 

 

 

 

Folytatjuk...

Tartalomhoz tartozó címkék: Termékbemutatók