Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ITT VANNAK AZ SBS ÚJDONSÁGOK!

Munkánk során számtalanszor merül fel az a kérdés, hogy a versenyzés hogyan függ össze a termékfejlesztéssel? Ilyenkor a Forma 1-es csapatok jutnak az eszembe, ahol a versenyzés, a nyerni akarás folyamatos innovációra készteti a mérnököket, amelynek végül az az eredménye, hogy a jól bevált újítások később megjelennek a hétköznapi autókban is. Kicsit öntelt lehet a párhuzam, de az tény, hogy számos SBS termék, amely ma már elérhető mindenki számára, hasonlóan készül! A versenyzés egyik nagy előnye, hogy számos ötletet, prototípusként készült csalit éles helyzetben tudunk kipróbálni úgy, hogy néhány nap alatt akár több tonna hal megfogásával tudjuk levonni a következtetéseket, tapasztalatokat.

Az SBS SziKo és Tizo csapatok kiemelkedő versenyeredményeket értek el az utóbbi időszakban! A maconkai versenyek történetében egyedülálló módon, kétszer is a dobogó legfelső fokára állhattunk egy éven belül! A siker egyik kulcsa, az akkor még „titkos” tesztelési fázisban lévő piros folyadék volt, amely most idei újdonságként, minden pontyhorgász számára elérhetővé válik!

 

RED ONE JUICE

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy egy-egy horgászat sikerét, akár a fogott egyedszám, vagy a kapások gyakorisága tekintetében nagyban befolyásolhatjuk különböző folyékony összetevők alkalmazásával. Nem véletlen a dipek, vagy az SBS-nél méltán népszerű CSL (Corn Steep Liquor, azaz kukoricacsíra likőr) tartalmú likvidek sikere, hiszen ezek mind a hideg, mind a meleg időszakokban vízbe érve azonnal oldódnak és a bennük lévő értékes attraktorokkal felkeltik a halak érdeklődését.

A Red One Juice egy új generációs, rendkívül hatékony, agresszív folyadék, amely a vízbe érve táplálkozásra ösztönzi a közelében lévő halakat. A folyadékot akár közvetlenül a csalira, etetőanyagra, vagy az etetésre szánt magokra is önthetjük. Különlegessége, hogy az előállítása egyedi és különleges gyártási folyamat eredménye, amely semmilyen más készítménnyel nem utánozható.

2021-ben, a III. Maconka Bojlis Szuperkupán az SBS SziKo Team 1965 kg-mal az első, az SBS Tizo Carp Team pedig 1679 kg-mal a második helyen végzett. Az SBS csapatok a 115 órás versenyen ezekkel a fogási eredményekkel új rekordot állítottak fel! A kiemelkedő eredmény elérésében kiemelkedő szerepet játszott a Red One Juice!

 

RED ONE PARTICLE MIX (magmix)

Háromféle magból álló, felhasználásra kész, főzött magkeverék (tigrismogyoró, kukorica, kender) amely Red One Juice-ban áztatva kerül forgalomba. A Red One Juice egy új generációs, rendkívül hatékony, agresszív folyadék, amely a vízbe érve táplálkozásra ösztönzi a közelében lévő halakat. A folyadékot akár közvetlenül a csalira, etetőanyagra, vagy az etetésre szánt magokra is önthetjük. Különlegessége, hogy az előállítása egyedi és különleges gyártási folyamat eredménye, amely semmilyen más készítménnyel nem utánozható.

forrás:www.sbs.com

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Termékbemutatók