Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szezonnyitó Akciós Napok! Most 15% kedvezmény mindenre + INGYEN szállítás*!

A hétvégén már 13. alkalommal tartjuk a SZEZONNYiTÓ AKCIÓS NAPOKAT pécsi szaküzletünkben. Rendezvényünk már évek óta töretlen sikernek örvend vásárlóink között, akik kisebb-nagyobb távolságból látogatnak el hozzánk.

Idén is sok e-mailt, telefont kaptunk olyanoktól akik szerettek volna vásárolni, de a nagy távolság miatt nem tudnak hozzánk személyesen eljönni. Nekik szól az alábbi ajánlatunk:

Mostantól egészen február 9.-én vasárnap éjfélig minden* termékünkre 15 százalék kedvezményt nyújtunk!

VÁSÁROLJ MOST! 15 százalék kedvezménnyel!

Ha 19.990.- Ft felett rendelsz, a csomagod INGYEN kiszállítjuk!

A kedvezményt alábbi módon tudod érvényesíteni: A vásárlás végén a pénztárnál a kuponkód mezőbe írd be a CARPMANIA15 kódot és érvényesítsd. A rendszerünk a kedvezményt automatikusan levonja a végösszegből amelyet a vásárlás végén fog jelezni.

Törzsvásárlónk vagy?

Neked is megéri most vásárolni, hiszen alapkedvezményedet tudod kiegészíteni a kuponkóddal. Tehát ha 5% törzsvásárlói kedvezménnyel rendelkezel, akkor plusz 10, ha 10 % akkor még 5% kedvezményt kedvezményt tudsz érvényesíteni, azaz összesen 15%-kal olcsóbban vásárolhatsz!

Figyelem, az akciós hétvége alatt a törzsvásárlói kedvezmények nem érvényesek, a 15% kedvezmény a kuponkód felhasználásával érhető el!

Figyelem, az oldalon jelenleg a kedvezmény nélküli árak láthatók!

Az akció időtartama  2020. február 7-9.

*Figyelem, ajánlatunk az akciós termékekre és a szállítási díjakra nem vonatkozik! A kuponnal elérhető maxiumum kedvezmény 15 százalék.

NE KÉSLEKEDJ, RENDELJ MOST!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek